Η Τούμπα ξαναγεμίζει για το μεγάλο ντέρμπι

Κώστας Ζάλιαρης
Η Τούμπα ξαναγεμίζει για το μεγάλο ντέρμπι

bet365

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά φέτος θα έχει τη δύναμη του κόσμου του στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική. Τον Λεβαδειακό φιλοξενεί ο Ατρόμητος που θέλει να διατηρήσει επαφή με το ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει να μετατρέψει το αποψινό ματς (19:30, Novasports1) με τον Παναθηναϊκό σε γιορτή, αφού το πρόγραμμα τα έφερε έτσι ώστε να έχει σε αυτό το πολύ σημαντικό ντέρμπι, για πρώτη φορά φέτος τη στήριξη του κόσμου του στις εξέδρες, στην ολοκλήρωση της τιμωρίας που είχε επιβληθεί στην ομάδα. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντελίνο Βιεϊρίνια, κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό πολλών και ασταμάτητων προβλημάτων, τα οποία στο ματς με τον Πανιώνιο έδειξαν να επηρεάζουν και το αγωνιστικό κομμάτι... Παρών ο Κουρμπέλης για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, εκτός οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Λουτσιάνο.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Γιουν. - Μάντσεστερ Σ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Νωρίτερα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό (17:15, Novasports2) σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τους Περιστεριώτες, αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν την απόστασή τους από την κορυφή να μεγαλώνει, ανάλογα και με το αποτέλεσμα της ΑΕΚ, τη Δευτέρα. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη οι Βοιωτοί, που έχουν χάσει έδαφος και αγνοούν για περίπου δύο μήνες τη νίκη σε ματς πρωταθλήματος...

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι στο Περιστέρι, ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρεται με τη Λαμία (17:15, Novasports3), η οποία συνεχίζει να δείχνει ότι είναι... πολύ σκληρή για να «πεθάνει». Απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό πήρε βαθμούς στις καθυστερήσεις και θ' αποτελέσει ακόμα μια δοκιμασία για το σύνολο του Πετράκη, το οποίο μετράει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1).

Το πρόγραμμα για σήμερα, Κυριακή, πάντως, ανοίγει με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (15:00, Novasports2). Πήραν τα πάνω τους οι Αρκάδες που έχουν τέσσερα σερί «τρίποντα» έπειτα από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και έχουν καταφέρει να υποτάξουν Πλατανιά, Λεβαδειακό και Κέρκυρα για να φτάσουν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Αγκομαχώντας η «ελαφρά ταξιαρχία» παραμένει στα όρια ανάμεσα στις θέσεις επιβίωσης και υποβιβασμού, δίχως θετικό αποτέλεσμα από τις αρχές Νοέμβρη και το εντυπωσιακό 4-3 επί του ΠΑΣ...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/12

Λάρισα – Ξάνθη 1-0

Πανιώνιος – Πλατανιάς 2-1

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-4

Κυριακή 10/2

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (15:00)

Ατρόμητος – Λεβαδειακός (17:15)

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (17:15)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (19:30)

Δευτέρα 11/2

ΑΕΚ – Κέρκυρα (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα