Διαζύγιο Παναθηναϊκού με Τσάβες!

Διαζύγιο Παναθηναϊκού με Τσάβες!

Νίκος Αθανασίου
Διαζύγιο Παναθηναϊκού με Τσάβες!

bet365

Τέλος ο Αργεντινός επιθετικός από τον Παναθηναϊκό που όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος χωρίς το παραμικρό κόστος για το "τριφύλλι"!

Το καλοκαίρι ήρθε με... επαίνους και παράσημα! Λίγους μήνες μετά, ο Αντρές Τσάβες θα πρέπει να θεωρείται οριστικά παρελθόν. Τελευταία εμφάνιση, τα λίγα λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Την επόμενη μέρα η... απόδραση στην Αργεντινή και τώρα το τέλος. Στον Παναθηναϊκό είχαν μια ακόμη επαφή μαζί του και με τον μάνατζερ του που επιμένει στην προσπάθεια να γυρίσει στη Λεωφόρο ο πελάτης του! Ο Τσάβες όμως δείχνει ανένδοτος και δεν σκέφτεται το μέλλον του στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Έτσι πλέον στο «τριφύλλι» αποφάσισαν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του χωρίς καμιά οικονομική ζημιά για τον σύλλογο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα