Σαββίδης: Ερχεται για ενημέρωση και αποφάσεις

Σαββίδης: Ερχεται για ενημέρωση και αποφάσεις

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαββίδης: Ερχεται για ενημέρωση και αποφάσεις

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε την Τετάρτη (06/12) στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι την Παρασκευή (08/12) προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος την Τετάρτη (06/12) ήταν στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», από την Παρασκευή (08/12) στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στη διευθέτηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ρίξει «φως» στις προθέσεις του «Δικεφάλου» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι «ασπρόμαυροι» θα βγουν στο χειμερινό παζάρι, με στόχο την απόκτηση: αριστερού μπακ, σέντερ φορ και στόπερ, από την στιγμή που θα προκύψει «διαζύγιο» με τον Κάρλος Σαμπράνο.

Από το μπάτζετ και τη διάθεση επένδυσης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ θα εξαρτηθούν και οι «αληθινοί στόχοι» για τη δέκατη μεταγραφική περίοδο στην οποία εμπλέκεται η οικογένεια Σαββίδη.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» αναμένεται να ενημερωθεί και για ζητήματα που σχετίζονται με την κατασκευή του νέου γηπέδου, τη χρήση του Καυτανζογλείου, αλλά και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τη λειτουργία του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα