Εκδίκηση για ποιο πράγμα;

Εκδίκηση για ποιο πράγμα;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου διάβασε μία ανάρτηση του Γκιγιέρμο Μολίνς και έχει πολλά ερωτηματικά για το περιεχόμενο, αλλά και την ουσία της, εφόσον πράγματι αυτή αφορά και τον ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Λουτσέσκου έχει σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Αν σε αυτό το παιχνίδι δεν παίξει ο Βιεϊρίνια, αλλά και ο Πρίγιοβιτς (μην αναλύουμε και πάλι τι σημαίνει Πρίγιοβιτς σε ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ κυριαρχικό και πιεστικό να φέρνει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή καμιά… 30αριά φορές, σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια) ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα, το οποίο όλοι μαζί πρέπει να το ξεπεράσουν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Γι’ αυτά όμως έχουμε ακόμη μέρες… Ειδικά για τον Βιεϊρίνια, δεν θα στοιχημάτιζα για το τι τελικά θα γίνει το βράδυ της Κυριακής…

Αυτό που με απασχολεί σήμερα είναι το θέμα που διάβασα εδώ στο gazzetta.gr και έχει πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή… Γκιγιέρμο Μολίνς.

O συγκεκριμένος επιθετικός ανέβασε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία και έγραψε από κάτω… τη λέξη «εκδίκηση». Έψαξα να βρω μην τυχόν αυτό το παλικάρι έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα και αναζητά… εκδίκηση από κάποιον, αλλά σε όλα τα «πράσινα» ρεπορτάζ, οι συνάδελφοι εκτιμούσαν ότι ο Μολίνς αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα. Άρα (και κατά πάσα πιθανότητα) αυτός εδώ ο άνθρωπος, για κάποιον λόγο, αναζητά… εκδίκηση από τον ΠΑΟΚ.

Κατ’ αρχάς δείχνει… απειρία, το να παίζεις εκτός έδρας και να επιζητάς την ένταση! Δεν σε συμφέρει αυτό σε εκτός έδρας ντέρμπι. Εκτός βέβαια και αν…. έχεις άλλους σκοπούς και θέλεις να προκαλέσεις αυτή την κατάσταση…

Εκτιμώ ότι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν έχουν λόγο και δεν θα ασχοληθούν, με αυτόν ή με οποιονδήποτε άλλον μπορεί να έχει τέτοιο σκοπό. Έπαθαν τόσο μεγάλη ζημιά τόσους μήνες μακριά από την Τούμπα, που όποιος «ξεφύγει» θα κάνει έγκλημα κατά του εαυτού του και της ομάδας.

Από εκεί και πέρα όμως απορώ με τον Μολίνς και όποιον άλλον στην ομάδα του μπορεί να πιστεύει στην «ιδέα» που προφανώς κάποιος τους έχει περάσει στα αποδυτήρια, ότι δηλαδή… για κάποιον λόγο, για ένα κακό που έγινε, αυτός και οι συμπαίκτες του, πρέπει να πάρουν εκδίκηση από τον ΠΑΟΚ.

Το να επιζητά… «νίκη» ο κάθε Μολίνς είναι θεμιτό. Το να επιζητά «εκδίκηση» φανερώνει ότι για μία κατάσταση που τώρα βιώνει, πιστεύει ότι «φταίει» ο ΠΑΟΚ!

Τι βιώνει τώρα ο Παναθηναϊκός; Όλοι τα βλέπουμε, όλοι τα διαβάζουμε… Τα οικονομικά προβλήματα δημιουργούν σοβαρά ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ και της ομάδας.

Αλήθεια τώρα; Ποιος είναι αυτός ή ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν στο μυαλό αυτού του ποδοσφαιριστή (ίσως και άλλων) ότι για όλα αυτά (ή μερικά από αυτά) που περνάει αυτός και η ομάδα του καθημερινά, φταίει ο ΠΑΟΚ και πρέπει να πάρει εκδίκηση;

Που ακριβώς «φταίει» ο ΠΑΟΚ για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει τι του ξημερώνει;

Δεν ξέρω… Ίσως έχω χάσει επεισόδια. Μάλλον θα πρέπει να ψάξω περισσότερο (στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού) γι’ αυτόν ή γι’ αυτούς που έχουν μιλήσει στον Μολίνς ( τώρα ή νωρίτερα, εντός ή εκτός αποδυτηρίων) για τον «κακό» ΠΑΟΚ που «φταίει» για τα δεινά της ομάδας του…

Από την άλλη… Ποιος ξέρει; Ίσως κάτι τέτοιο ξαναγίνει και τώρα…

Αν βέβαια υπάρχει ένας ή πολλοί που έτσι προετοιμάζουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού για να τους δώσουν κίνητρο να μην «σκορπίσουν» αγωνιστικά και ψυχολογικά με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, ας μας πουν και εμάς που φταίει ο ΠΑΟΚ για όλα αυτά που «τραβάει» η πράσινη οικογένεια… Ενδιαφέρον θα έχει…

* Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ για τον αποψινό αγώνα της, αν και δεν βλέπω πως η Ελληνική ομάδα που είναι πραγματικά σοβαρή, μπορεί να αποκλειστεί από έναν τέτοιο ανοργάνωτο και επιπόλαιο αντίπαλο, όπως αυτή η Αούστρια Βιέννης, τουλάχιστον όπως παρουσιάστηκε στα περασμένα παιχνίδια της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.