Σύμμαχος του Παναθηναϊκού ο μάνατζερ του Τσάβες

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού ο μάνατζερ του Τσάβες

Νίκος Αθανασίου
Σύμμαχος του Παναθηναϊκού ο μάνατζερ του Τσάβες

bet365

Στην πρώτη συνάντηση που έγινε στην Αργεντίνη, ο εκπρόσωπος του Τσάβες ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος με την κίνηση του πελάτη του. Νέο ραντεβού σήμερα, παρουσία και του παίκτη.

Ερυθρός Αστέρας-Κολωνία με ειδική προσφορά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έγινε η πρώτη συνάντηση του ανθρώπου που έχει στείλει ο Παναθηναϊκός στην Αργεντίνη, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τον Αντρές Τσάβες.


Στο πρώτο ραντεβού που έγινε αργά το βράδυ και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του 26χρονου επιθετικού ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος με την κίνηση του πελάτη του να φύγει από την Αθήνα, χωρίς την άδεια της ομάδας και να παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του.

Μάλιστα, όπως είπε, προσπαθεί να τον πείσει να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς αυτό είναι το καλύτερο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, σήμερα το βράδυ θα γίνει και νέο ραντεβού, μόνο που αυτή την φορά θα δώσει το παρών και το ίδιος ο παίκτης. Εκεί αναμένεται να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα