Η... ανάκριση των γειτόνων και φίλων Ζιλέ και Προτό (vids)

Η... ανάκριση των γειτόνων και φίλων Ζιλέ και Προτό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Η... ανάκριση των γειτόνων και φίλων Ζιλέ και Προτό (vids)

bet365

Οι Γκιγιόμ Ζιλέ και Σίλβιο Προτό μίλησαν σε βελγικό Μέσο που παρουσιάζει σε βίντεο πλάνα από την καθημερινότητά τους και την ζωή τους στην Ελλάδα.
Το Proximus Sports έφτιαξε ένα πολύ ωραίο βίντεο για την ζωή κυρίως των Ζιλέ και Προτό στην Ελλάδα. Δύο Βέλγων παικτών του Ολυμπιακού που είναι και γείτονες και κάνουν παρέα και εκτός γηπέδου. Ανάμεσα στα άλλα ο Ζιλέ μιλά για τον ρόλο του agent Μοτζί Μπαγιάτ στο να πάει σε μία ομάδα με τον Ολυμπιακό αλλά και την σχέση του με τον Προτό. Ο έμπειρος κίπερ από την πλευρά του σημειώνει: «Η Οστάνδη με είχε πάει ως ελεύθερο. Όταν δέχεται πρόταση από μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν μπορώ να καταλάβω αλήθεια πως μπορείς να την αρνηθείς. Πως μπορεί μία ομάδα όπως η Οστάνδη να πει 'όχι'».
Υπάρχουν ακόμα και δηλώσεις του μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ για τον Προτό: «Για μένα ο Προτό είναι ο κορυφαίος κίπερ στο Βέλγιο. Δέχεται κριτική ακόμα και για τις μεταγραφές του γιατί είναι ο καλύτερος. Για να πάει στον Ολυμπιακό δεν δίστασε να χαρίσει ακόμα και χρήματα». Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα