Ξεκίνησε τρέξιμο ο Βιεϊρίνια!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ξεκίνησε τρέξιμο ο Βιεϊρίνια!

bet365

Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ δίνει τη δική του μάχη για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Μπαίνει με την ομάδα ο Κάμπος, όχι όμως και ο Πρίγιοβιτς. Τι ισχύει με τον Γλύκο.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ο Αντρέ Βιεϊρίνια το παλεύει και προσπαθεί να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο προκειμένου να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ήταν «γεμάτη» με ειδήσεις γύρω από την κατάσταση πολλών ποδοσφαιριστών. Τα νέα είναι ευχάριστα σ' ότι αφορά τον Τζάλμα Κάμπος, καθώς φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και από την Πέμπτη (07/12) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Σ' ότι αφορά τον Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, με σαφή διάθεση να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ ούτε σήμερα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, αντίθετα όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «έκανε το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα».

Οι Πούγγουρας και Κάτσε γυμνάστηκαν προληπτικά μόνοι τους λόγω ενοχλήσεων σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας.

Σ' ότι αφορά τον Παναγιώτη Γλύκο, ο Ελληνας γκολκίπερ έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του.

ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΕΒΕΚ

Τέλος, ο Ντόριαν Λεβέκ υποβλήθηκε στη Γαλλία σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακεφάλου (από παλιά θλάση) το οποίο θεωρήθηκε πως ήταν η πηγή των ενοχλημάτων στην συγκεκριμένη περιοχή. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό που έκανε την επέμβαση ώστε να καθοριστεί το πλάνο αποθεραπείας.

Η προπόνηση της Τετάρτης (06.12) αφορούσε την τακτική μέσα από ασκήσεις με στόχευση και στη φυσική κατάσταση. Ο Ρουμάνος τεχνικός, άλλωστε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως η ομάδα του οφείλει να είναι άρτια προετοιμασμένη και έτοιμη ν’ αντέξει σε συνθήκες υψηλής πίεσης προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Την Πέμπτη (07.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα