Στο χειρουργείο μπαίνει ο Λεβέκ

Στο χειρουργείο μπαίνει ο Λεβέκ

Gazzetta team
Στο χειρουργείο μπαίνει ο Λεβέκ

bet365

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σήμερα στη Γαλλία σε χειρουργική επέμβαση καθαρισμού προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στον τετρακέφαλο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός-Γιουβέντους αν ο Ολυμπιακός ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ντοριάν Λεβέκ θα μπει την Τρίτη (05/12) σε κλινική της Γαλλία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, σε άλλο μέρος από εκείνο που είχε τις προηγούμενες ενοχλήσεις, καθώς έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως κάποιοι παλιοί τραυματισμοί του άφησαν έναν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον προσωπικό του γιατρό στη Γαλλία θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα