Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς!

Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς!

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς παρά το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον της Μάλαγα επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής για να κλειδώσει την συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς εδώ και αρκετό καιρό έχει πάρει το μήνυμα από τον Τάκη Λεμονή πως δεν υπολογίζεται στα αρχικά πλάνα των «ερυθρολεύκων».

Ο Σέρβος στόπερ παρά την απογοήτευση του για τον παραγκωνισμό του δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα με την συμπεριφορά του, αλλά και στον επαγγελματισμό του.

Ο πρώην παίκτης της Κόνιασπορ, από την πρώτη στιγμή δήλωνε ενθουσιασμένος από την μεταπήδηση του στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ήθελε να γίνει ο ηγέτης της ερυθρόλευκης άμυνας.

Μάλιστα σε όποιον τον ρωτάει για το μέλλον του σημειώνει πως επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό προσθέτοντας πως θα κάνει το παν για να πείσει τον Τάκη Λεμονή πως αξίζει μια ευκαιρία.

Στον αντίποδα, η Μάλαγα έχει ψηλά στη λίστα της τον Βούκοβιτς και από την στιγμή που ο 29χρονος σέντερ μπακ αποτελεί στέλεχος της Εθνικής Σερβίας, η συμμετοχή στο προσεχές Μουντιάλ αποτελεί τεράστιο δέλεαρ για την καριέρα του και ως εκ τούτου είναι η απαραίτητος ο χρόνος συμμετοχής στην ομάδα που αγωνίζεται. Με τα υπάρχοντα δεδομένα εφόσον ο Βούκοβιτς θέλει επαρκή χρόνο συμμετοχής μάλλον θα πρέπει να τον βρει αλλού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα