«Τελειώνει» ο Πατίτο

«Τελειώνει» ο Πατίτο

Gazzetta team
«Τελειώνει» ο Πατίτο

bet365

Αντίστροφα για το τέλος από την ΑΕΚ μετράει ο Πατίτο Ροντρίγκες και πλέον απομένουν τα τυπικά για την λύση της συνεργασίας τους.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Πατίτο και ΑΕΚ ετοιμάζονται να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους αφού οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την λύση της συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ την φετινή σεζόν και το συμβόλαιό του θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ένα βάρος για την Ένωση.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή κι έτσι επήλθε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός θα πάρει τα δεδουλευμένα για την φετινή σεζόν και ήδη ξεκίνησε την αναζήτηση ομάδας. Μάλιστα, του έχει δοθεί άδεια και δεν θα λάβει μέρος στην προπόνηση όπως και τις επόμενες μέρες και αναμένεται να υπογράψει την λύση του συμβολαίου του με το που θα επιστρέψει για να αποχωρήσει και τυπικά. Για τον λόγο αυτό ο Πατίτο ήταν χθες στα γραφεία για τις τελικές συζητήσεις και όταν όλα είναι έτοιμα θα μπουν και οι υπογραφές.

Να πούμε εδώ ότι μετά τον Αργεντινό θα ακολουθήσει ο Τρίστασον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα