Μαχαμάτ: «Πήγα στην Ελλάδα αφότου άκουσα τον Καρεμπέ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαχαμάτ: «Πήγα στην Ελλάδα αφότου άκουσα τον Καρεμπέ»

bet365

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός Αζράκ Μαχαμάτ που έχει παίξει σε τρεις ομάδες στην Ελλάδα σε συνέντευξή του στην Γαλλία αποκάλυψε πως ήρθε στην χώρα μας αφού πρώτα πήρε την γνώμη του Καρεμπέ.
Ο 29χρονος μεσοαμυντικός Αζράκ Μαχαμάτ έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στο Footballski.fr. Εκεί ανάμεσα στα άλλα τόνισε πως ο Κριστιάν Καρεμπέ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα, όπου φόρεσε την φανέλα των Πλατανιά, Λεβαδειακού και Τρικάλων διότι πήρε την άποψή του. Πιο αναλυτικά:
Για το πως πήγε στην Ελλάδα και τον Πλατανιά: Μίλησα με τον θείο μου και τον ατζέντη μου. Ζητήσαμε πληροφορίες από τον Κριστιάν Καρεμπέ που είναι και τώρα στον Ολυμπιακό. Ήξερε και ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλά. Ρώτησα για το εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές και την οργάνωση. Ο Καρεμπέ μου είπε το ΟΚ. Και για την οργάνωση και για την ζωή εκεί. Έτσι πήγα στην Ελλάδα και λόγω του Καρεμπέ καθώς μόλις άκουσα τα λόγια του δεν δίστασα να υπογράψω στον Πλατανιά. Αφότου άκουσα τα λόγια του πήγα στην Ελλάδα.
Την ατμόσφαιρα στα γήπεδα: Ναι θα βρεις πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την εξέδρα. Οι οπαδοί ακολουθούν παντού τις ομάδες τους. Ήμασταν σαν ένα μικρό χωριό αλλά είχαμε κόσμο. Όταν παίζαμε εκτός βρίσκαμε τρομερή ατμόσφαιρα. Στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Κάποιοι οπαδοί έμοιαζαν με αυτούς της Σεντ Ετιέν. Ωραία ατμόσφαιρα να παίξεις και καλές εμπειρίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα