Πρόβλημα με Τζάλμα Κάμπος

Πρόβλημα με Τζάλμα Κάμπος

Πρόβλημα με Τζάλμα Κάμπος

bet365

Ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής (01/12).

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Βαλένθια – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (30/11), ωστόσο αποχώρησε καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «η περίπτωσή του θ’ αξιολογηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (01.12) που θα διεξαχθεί στην Τούμπα».

Κατά τα άλλα την Πέμπτη (30/11) ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αιγινιακό, βέβαια, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης είχε ένα μικρό τροχαίο καθοδόν για το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα