Φέρνει αξιόλογη πρόταση τον Γενάρη και φεύγει ο Μολέδο

Φέρνει αξιόλογη πρόταση τον Γενάρη και φεύγει ο Μολέδο

Νίκος Αθανασίου
Φέρνει αξιόλογη πρόταση τον Γενάρη και φεύγει ο Μολέδο

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν θα κάνει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να φέρει πρόταση για την παραχώρησή του από την στιγμή που μοιάζει απίθανο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Μολέδο, δεν μπορεί να κρατήσει στο ρόστερ τον «βράχο» της άμυνας που έψαχνε και δεν έβρισκε τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα πολλά ποδοσφαιρικά «εγκλήματα» του παρκαρισμένου μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου. Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου στόπερ συναντήθηκε με την διοίκηση του «τριφυλλιού» το απόγευμα της Τετάρτης και ξεκαθάρισε πως ο Μολέδο δεν σκοπεύει να κάνει προσφυγή σε βάρος του κλαμπ για να φύγει ως ελεύθερος τον Ιανουάριο. Στον αντίποδα, όμως, ξεκαθάρισε πως στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη το πιθανότερο σενάριο είναι να φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί τους «πράσινους», ώστε ο έμπειρος άσος να αποχωρήσει και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα