Γυμναστήριο για τους παίκτες του Λουτσέσκου

Γυμναστήριο για τους παίκτες του Λουτσέσκου

Gazzetta team
Γυμναστήριο για τους παίκτες του Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ματς με τον Πανιώνιο και στρέφει στην προσοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό. Γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο ΑΕΚ – Πλατανιάς. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετά την απώλεια βαθμών στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Η ανωτερότητά του δεν μετουσιώθηκε σε αποτέλεσμα, έτσι ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το ν’ αναζητήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Ξάνθη, αφού, βέβαια, ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για τον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος έχει αφήσει πίσω του τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, κρατώντας τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει, ώστε να πετυχαίνει το στόχο του και συνεχίζει την πορεία του.

Τη Δευτέρα (27.11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έμειναν στο γυμναστήριο κι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης μ’ ένα κομμάτι φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα