Ουζουνίδης: «Ο Παναθηναϊκός πάνω απ' όλα»

Νίκος Μαρούδας
Ουζουνίδης: «Ο Παναθηναϊκός πάνω απ' όλα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για ένα γκρουπ που θέλει να δημιουργήσει στον Παναθηναϊκό με ποδοσφαιριστές που θα τα δίνουν όλα, ενώ τόνισε πως θα έπρεπε οι παίκτες του να τελειώσουν τις φάσεις μετά το 1-1.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα παιχνίδι που όσο περνούσε η ώρα θα έπρεπε να το είχαμε κερδίσει. Έπρεπε μία δύο φάσεις να τις τελειώσουμε, όχι μόνο δεν τελειώσαμε αλλά κόψαμε και τις επιθέσεις. Ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι ο Ατρόμητος, αλλά αναρωτιέστε για τις πολλές αλλαγές με οποιοδήποτε κόστος, θέλω να έχω ένα γκρουπ που να τα δίνει όλα. Πρέπει να φτιάξουμε ένα γκρουπ με προσωπικότητα και να προσπαθούν να κερδίσουν. Στο τέλος είναι αδικαιολόγητο για εμάς που δεν κερδίσαμε. Θα έπρεπε να κάνουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Εκεί έπρεπε να το τελειώνουμε το παιχνίδι. Για ακόμα μια φορά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας υπεύθυνοι είμαστε εμείς και όχι ο αντίπαλος. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, είναι μια καλή ομάδα, που παλεύει και νομίζω θα έχει και συνέχεια».

Για το αν θα είναι αυτό το γκρουπ που θα συνεχίσει: «Αυτό θα εξαρτηθεί. Ποιους παίκτες θα έχουμε, όχι όνο με συμβόλαια αλλά και πνευματικά. Είναι κάτι που δεν θα δώσω έμφαση στο προσωπικό κόστος, αλλά πρέπει να γίνει έτσι. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους».

Για το αν ο Παναθηναϊκός κέρδισε έναν βαθμό ή έχασε δύο: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος κέρδισε τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, έβαλε δύσκολα σε ΠΑΟΚ, το περιμέναμε πως θα είναι δύσκολο. Όσο προχωρούσε το παιχνίδι φαινόταν πως η ομάδα που θα βάλει γκολ είμαστε εμείς. Θέλει μεγαλύτερη πίστη και αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα».

Για τον Διούδη: «Έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Έκρινα πως έπρεπε να αλλάξω κάτι, δεν έχω παράπονο από τον Οδυσσέα. Όταν έχεις 5 παιχνίδια εκτός έδρας και όχι απλά δέχεσαι γκολ αλλά και η απόδοση δεν είναι αναμενόμενη, οι αλλαγές αυτές θα έρχονταν. Ήθελα να το κάνω στην Τρίπολη, δεν το έκανα γιατί ερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Δεν σημαίνει πως αυτοί που μπήκαν σήμερα κέρδισαν την θέση και ότι όσοι δεν έπαιξαν ότι την έχασαν».

Για τον Χίλιεμαρκ και τα τελειώματα: «Είχαμε τελειώματα. Τα σουτ του Λουντ, το πλασέ του Τσάβες, φτάσαμε πολλές φορές εκεί, θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερες από τις πλαγιοκοπήσεις που είχαμε. Δεν επιτρέπεται να μην τις τελειώνουμε. Δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι ο Χίλιεμαρκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα