Μάτος: «Στη Νέα Σμύρνη όπως στην Τούμπα»

Μάτος: «Στη Νέα Σμύρνη όπως στην Τούμπα»

Gazzetta team
Μάτος: «Στη Νέα Σμύρνη όπως στην Τούμπα»

bet365

Ο Λέο Μάτος αναδείχτηκε MVP Οκτωβρίου με τον Βραζιλιάνο άσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για το πάθος του στους αγώνες, αλλά και για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βραβείο του: "Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας ψήφισε και τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έπαιρνα αυτό το βραβείο. Νιώθω καλά, είναι ένα βραβείο που δείχνει ότι κάνεις καλή δουλειά. Το σημαντικό είναι τα ομαδικά βραβεία, αυτά θα μείνουν στο τέλος, αλλά όπως και να έχει, είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεται καλά".

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος και την απόδοση του στο γήπεδο: "Νομίζω είναι σίγουρα ένα κομμάτι της προσωπικότητας μου αυτό το πάθος, ίσως λόγω και βιωμάτων που έχω στο ποδόσφαιρο από μικρό παιδί. Το ποδόσφαιρο πλέον είναι ευχαρίστηση για μένα, προφανώς είναι δουλειά γιατί μέσα από αυτό θα υπάρχει φαγητό στο τραπέζι, αλλά στο γήπεδο προσπαθώ να βγάλω πάθος και διάθεση κάθε φορά. Ακόμη κι όταν δεν πάει καλά για μένα το παιχνίδι, δίνω το 100% κι αυτό θα εκτιμηθεί. Σίγουρα δεν είσαι πάντα στο μέγιστο στην προσφορά σου, αλλά προσπαθώ να πετύχω αυτά που πρέπει με ένταση μέσα στο παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα. Κι αυτό μου βγαίνει και μένα σαν ευχαρίστηση.

Νιώθω πολύ καλά που με χρησιμοποιούν σαν παράδειγμα, αλλά δεν νομίζω ότι και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου δεν παίζουν με πάθος. Δεν νομίζω ότι στερούνται πάθους, ίσως εγώ το δείχνω περισσότερο με τις κινήσεις μου στο γήπεδο. Και πάλι όμως, το να παίζεις με πάθος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είσαι ο καλύτερος. Στο τελευταίο ματς για παράδειγμα, οι άλλοι ήταν καλύτεροι από μένα, για αυτό είμαστε ομάδα, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό όταν οι οπαδοί αναγνωρίζουν την προσφορά ενός παίκτη, αλλά νομίζω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου παίζουν με πάθος".

Για το αν ήρθε η ώρα για το πρώτο "διπλό": "Πράγματι γιατί έχει περάσει και λίγος καιρός. Πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς, να δείξουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και να είμαστε το ίδιο επιθετικοί όπως είμαστε στην Τούμπα, γιατί σε πολλά παιχνίδια δεν το κάναμε. Είδαμε πολλά βίντεο, προετοιμαστήκαμε καλά και πρέπει να πάμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους 3 βαθμούς".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα