Προπόνηση παρουσία Μπέτση ο Ατρόμητος και αποστολή για Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Προπόνηση παρουσία Μπέτση ο Ατρόμητος και αποστολή για Παναθηναϊκό

bet365

Με την μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στον Ατρόμητο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Παρουσία του προέδρου Μπέτση η προπόνηση. Ποιό το πιθανό βασικό σχήμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, στην οποία βρέθηκε και ο πρόεδρος Βασίλης Μπέτσης, ο προπονητής της ομάδας του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.
Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς. Γυρίζουν οι Χατζηισαΐας, Ουάρντα και Γιαννούλης και παραμένει off ο τραυματίας Μανούσος. Οι Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα και Ντάουντα είναι οι πιθανοί 11.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα