Γκολ και θέαμα από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Γκολ και θέαμα από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Γκολ και θέαμα από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού

bet365

Οι παλαίμαχοι άσοι της ομάδας του Ολυμπιακού, ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακοί σε αναμέτρηση για φιλανθρωπικό και πολύ σημαντικό κοινωνικό σκοπό.
Όσο υπάρχει ανάγκη, θα υπάρχει ο Ολυμπιακός και συνάμα οι Βετεράνοι του για να βοηθούν. Αυτή τη φορά, οι Θρύλοι του Ολυμπιακού συνέβαλαν τα μέγιστα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Στο 653ο φιλικό της ομάδας των παλαιμάχων κόντρα σε αυτή του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, σε φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Μοσχάτου, στήθηκε μία όμορφη γιορτή. Εκτός από τα πολλά κοινωνικά μηνύματα, τα οποία περιέβαλαν με πάμπολλες αναφορές και τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, αποδόθηκε και ωραίο ποδόσφαιρο. Οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού ήταν ορεξάτοι και νίκησαν με 8-3! Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, τιμήθηκε από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για το κοινωνικό και αθλητικό έργο που έχει προσφέρει στον Δήμο. Από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης απέστειλε ένα φορτηγό με κιβώτια βοήθειας προς το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού από την μεριά του, βράβευσε τον Θρυλικό Ηλία Ρωσσίδη ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Μοσχάτο. Το βραβείο του «φτερωτού αρχηγού» έλαβε ο εγγονός του. Οι παλιές δόξες της ομάδας, βράβευσαν επίσης τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, χατ τρικ πέτυχε ο Βαγγέλης Καλογερόπουλος και από ένα γκολ σημείωσαν οι Παχατουρίδης, Καλύκας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Καλαμάρας. Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Καλτσάς, Σιδέρης, Βαμβακούλας, Κοκολάκης, Ξανθόπουλος, Καρασαββίδης, Παχατουρίδης, Μπονόβας, Καλύκας, Καλογερόπουλος, Σταυρόπουλος, Γλύκας, Καλαμάρας, Κουμαριάς, Κτενάς, Γαϊτανάρος, Ρούσσος και Βέλλιος. Το παρών χωρίς να αγωνιστούν έδωσαν οι: Γκαϊτατζής, Γκαβέζος, Βασιλείου, Αγγελής, Κελεσίδης, Καραβίτης, Κωττάκης, Λάλας, Πολίτης, Αρζινός, Παναούσης, Καλύβας και Βασιλειάδης. Φροντιστές ήταν οι Ρηγούτσος και Τουλγέρογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα