Καθοριστικός στο ντέρμπι και κορυφαίος ο Λιβάια

Κώστας Ζάλιαρης
Καθοριστικός στο ντέρμπι και κορυφαίος ο Λιβάια

bet365

Η Super League ανακοίνωσε πως ο Μάρκο Λιβάια είναι εκείνος που κέρδισε την προτίμηση των οπαδών για το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστικής, μετά και το γκολ του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο φορ της «Ένωσης», στην τελευταία φάση του Κυριακάτικου αγώνα στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τη βοήθεια και της τύχης μετά την κόντρα στον Χουλτ, σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του Χιμένεθ έναν βαθμό με το τελικό 1-1 κόντρα στο «τριφύλλι».

Με ποσοστό 27,5% αναδείχθηκε πολυτιμότερος για την 11η «στροφή» του πρωταθλήματος, ενώ, το βραβείο για το Best Goal πήγε στον Μοράρ του Παναιτωλικού.

Με το 34,16% των θετικών ψήφων, ο Ρουμάνος που μάλιστα είχε μπει με αλλαγή στο ματς της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου τέρματος σκοράροντας στο 69' της αναμέτρησης των «Ζωσιμάδων» για το τελικό 1-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα