Τελειώνει με Σιμόες, ακολουθεί ο Λάζαρος

Τελειώνει με Σιμόες, ακολουθεί ο Λάζαρος

Γιώργος Τσακίρης
Τελειώνει με Σιμόες, ακολουθεί ο Λάζαρος

bet365

Μετά τον Πέτρο Μάνταλο η ΑΕΚ προχωράει κι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και την ανανέωση του Αντρέ Σιμόες. Ακολουθεί ο Χριστοδουλόπουλος, όλα ανοικτά για Ανέστη.

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα Μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην ΑΕΚ προσέχουν για να έχουν. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει και προχωρούν την πρόωρη ανανέωση του Αντρέ Σιμόες. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του, είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την Ένωση έχοντας εκφράσει την επιθυμία να μπει στην Αγιά Σοφιά ως παίκτης της ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει αρκετές ημέρες και υπάρχει κοινή επιθυμία παραμονής και επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει άσπρος καπνός με τον Σιμόες να υπογράφει νέο συμβόλαιο η οποία θα περιλαμβάνει και σημαντική αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Σειρά παίρνει ο Λάζαρος

Δεν είναι μόνο το θέμα του Αντρέ Σιμόες που απασχολεί την ΑΕΚ σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που άλλωστε δεν ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι που έρχεται αλλά το 2019. Είναι και άλλα ονόματα στην λίστα που τρέχουν... για ανανέωση, με πιο δυνατά εκείνα των Λάζαρου Χρισοδουλόπουλου και Γιάννη Ανέστη.

Στην περίπτωση του διεθνούς μεσοεπιθευτικού υπάρχει δεδομένη επιθυμία συνέχισης της παρουσίας του παίκτη στην ΑΕΚ και το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος γα να φτάσουν άμεσα σε συμφωνία οι συζητήσεις των δυο πλευρών.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει εκφράσει την ικανοποίηση από την παρουσία του στην ΑΕΚ, υπογραμμίζει το γεγονός ότι αισθάνεται υπέροχα στην Ένωση, έχει βρει και τον καλό του ποδοσφαιρικό εαυτό, την στιγμή που και από την πλευρά της ομάδας εκφράζουν ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτό το διάστημα της παρουσίας του Λάζαρου στα κιτρινόμαυρα.

Επειδή προαναφέραμε την περίπτωση του Γιάννη Ανέστη εδώ τα πράγματα είναι ακόμα όλα ανοικτά. Μπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος να έχει ήδη κάνει μια κουβέντα με τον γραφείο ατζέντηδων από την Βρετανία που εκπροσωπεί τον διεθνή γκολκίπερ, όμως έως τώρα δεν φαίνεται να έχει βρεθεί σημείο συμφωνίας. Εννοείται πως πρόκειται για κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον, ωστόσο υπενθυμίζουμε ότι στο Νησί γράφουν ήδη ότι υπάρχουν σύλλογοι από την Premier League (Γουέστ Χαμ, Στόουκ, Μπράιτον) που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του (θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι είναι ελεύθερος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα