Οι άλλοι υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ τι κάνει;

Οι άλλοι υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ τι κάνει;

Οι άλλοι υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ τι κάνει;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει το σπουδαίο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος με βάση και μερικά στοιχεία που προέκυψαν από παιχνίδια και δηλώσεις αντιπάλων.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος με ειδική προσφορά* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τελείωσε χθες το μεγάλο Αθηναϊκό ντέρμπι με… τον τρόπο που τελείωσε, με μία μεγάλη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα στο τελευταία δευτερόλεπτο, με μεγάλη ένταση, με τα νεύρα τεντωμένα και μετά από ώρα, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιάννης Ανέστης, είπε στις δηλώσεις του: «Είναι σημαντικός βαθμός και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος θα το θέλαμε στην ισοπαλία, αλλά... όποιος κερδίσει! Πήραμε ένα βαθμό σήμερα και από αύριο έχουμε το μυαλό μας στη Ριέκα για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για μας. Ο Ατρόμητος μπορεί να συνεχίσει».

Μιλούσε ο άνθρωπος για το ΠΑΟ-ΑΕΚ που μόλις είχε τελειώσει και… κάπου εκεί έβαζε τον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε και στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της Ένωσης, θυμήθηκε και πάλι τον ΠΑΟΚ, τον οποίο χαρακτήρισε τον μεγαλύτερο κίνδυνο της ΑΕΚ!

Αυτή είναι η κατάσταση! Ο ΠΑΟΚ που εκτός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει ούτε… την Κ20 του Γκαρσία, είναι στο μυαλό των αντιπάλων του ψηλά στη λίστα των διεκδικητών του πρωταθλήματος. Πιο ψηλά απ’ ότι θεωρούν οι δικοί του!

Ο Ολυμπιακός τον κέρδισε με μισή φάση, χίλιες κόντρες και… άπειρες καθυστερήσεις, η ΑΕΚ τον κέρδισε με μία φάση και σπόντα, ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που παίζει χωρίς κόσμο, η ΜΟΝΗ ομάδα που έχει κερδίσει 18 πεντακάθαρους βαθμούς στο πρωτάθλημα χωρίς να πάρει σφύριγμα ούτε για δείγμα σε σχέση με τους άλλους μεγάλους, η μόνη ομάδα που την πιστεύουν οι άλλοι πιο πολύ απ’ ότι πιστεύει αυτός (και οι γύρω του) τον «εαυτό» του ως διεκδικητή του τίτλου.

Αυτά είναι τα μεγάλα ΠΑΟΚτσήδικα φαινόμενα…

Απόψε ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει με τον Ατρόμητο και αξίζει μόνο να απαριθμήσουμε μερικά δεδομένα για να καταλάβουμε τι γίνεται…

1) Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του χωρίς κόσμο!

2) Ο Ατρόμητος όμως, κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας, σε άδεια γήπεδα και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Έχει τον τρόπο… Ξεκάθαρα!

3) Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται χωρίς Μαουρίσιο, Πέλκα, Ζαμπράνο, Μπίσεσβαρ. Χωρίς τον πολυτιμότερό του παίκτη στο κέντρο, χωρίς τον καλύτερό του μεσοεπιθετικό με βάση όλες τις στατιστικές κατηγορίες, χωρίς τον καλύτερό του αμυντικό και χωρίς τον καλύτερό του παίκτη που έρχεται από τον πάγκο για να αλλάξει τους αγώνες.

4) Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 12 παιχνίδια της Τούμπας με τον Ατρόμητο, έχει κερδίσει μόλις τέσσερις φορές.

5) Όλα αυτά συμβαίνουν σε κακή περίοδο, τεράστιας πίεσης για την ομάδα του Λουτσέσκου, που έχει απόψε να διαχειριστεί ένα τεράστιο «ΠΡΕΠΕΙ». Το… «πρέπει να κερδίσετε γιατί αλλιώς…», ακολουθεί άλλη μία εφιαλτική εβδομάδα.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν δυσκολίες… αλλά εντός έδρας ο ΠΑΟΚ φέτος, μας έχει δείξει ότι έχει όλα αυτά που τον βοηθούν να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Έχει όλα αυτά που… δεν έχει μακριά από το σπίτι του. Γι’ αυτά και παρά τη δυναμική του Ατρομήτου, ο ΠΑΟΚ θεωρείται το μεγάλο φαβορί.

* Και για να προλάβω τους βιαστικούς… Ας μην συγκρίνουμε τις συμφωνίες για δανεισμούς του ΠΑΟΚ με ομάδες με αυτούς του Ολυμπιακού τα περασμένα χρόνια. Τα γιατί είναι πάρα πολλά. Ας μην τα απαριθμήσουμε τώρα… Δεν συμφέρει…

* Φαντάζεστε τι θα γίνονταν σε άλλες ομάδες, αν σε ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι όπως αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, να σφύριζε τον μεγάλο, διαιτητής με τον οποίο νωρίτερα και σε όλη την ιστορία, δεν έχει ούτε νίκη, ούτε ισοπαλία, αλλά μόνο ήττες! Αυτόν (τον Παπαπέτρου) όρισε η ΚΕΔ στο νέο «χαλίφη» που έλεγαν και μερικοί «περίεργοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.