Αϊντάρεβιτς: «Θα μπορούσαμε τη νίκη»

Αϊντάρεβιτς: «Θα μπορούσαμε τη νίκη»

Gazzetta team
Αϊντάρεβιτς: «Θα μπορούσαμε τη νίκη»

bet365

Ο χαφ της ΑΕΚ τόνισε πως η Ενωση ήταν σε θέση να κερδίσει το αποψινό ντέρμπι
Από τα πόδια του Αϊντάρεβιτς ξεκίνησε σήμερα το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε στη Λεωφόρο. «Αυτό που προσπάθησα είναι να βοηθησω την ομάδα. Νομίζω μπορώ να βοηθήσω στο επιθετικό κομμάτι. Πριν έρθει η μπάλα στα πόδια μου, είδα δυο παικτες μας ελεύθερους, έβγαλα την πάσα και ήρθε το γκολ του Λιβάγια. Όταν χάνεις 1-0 και είσαι στην τελευταία φάση τα παίζεις όλα για όλα. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, πήραμε τον ένα. Θέλω και μου αρέσει να βοηθάω επιθετικά. Ο ρόλος μου είναι πιο αμυντικός, βέβαια», είπε αρχικά στη κάμερα της NOVA.
Και μετά ρωτήθηκε αν η Ενωση άξιζε σήμερα τη νίκη. «Φυσικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές. Αλλα έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι πήραμε το βαθμό. Σήμερα δεν ήμασταν απειλητικοί όσο τα προηγούμενα παιχνίδια. Καλό είναι να έχουμε την κατοχή, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο απειλητικοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα