Xιμένεθ: «Αποβλήθηκα χωρίς να έχω κάνει τίποτα»

Κώστας Ζάλιαρης
Xιμένεθ: «Αποβλήθηκα χωρίς να έχω κάνει τίποτα»

bet365

Δίχως διάθεση να μιλήσει για το περιστατικό με τη χειρονομία που έκανε προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και σχολιάζοντας απλά την αποβολή του από τον ρέφερι του ντέρμπι, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της ισοπαλίας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο κόουτς της «Ένωσης» μίλησε αναλυτικά για:

το ματς της Λεωφόρου και τη χειρονομία του: «Για να το ξεκαθαρίσω, βγήκα από το γήπεδο δίχως να έχω κάνει τίποτα. Θύμωσα πολύ γιατί μετά το τελευταίο παιχνίδι πήρα το μάθημά μου και δεν διαμαρτυρήθηκα. Ο λόγος που μπήκα ήταν για να χωρίσω τον Σιμόες με τον Κουρμπέλη, τους είπα ότι δεν είναι αντρικό να προκαλεί ο ένας τον άλλο. Τελείωσε αυτό. Ήμασταν ανώτεροι από την αντίπαλη ομάδα. Μόνο ο Μολέδο που ήταν πολύ δυνατός στον αέρα έδωσε ζωή στον Παναθηναϊκό. Ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή, αλλά η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

για την χειρονομία που έκανε: «Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Θα ήταν άδικο να φύγουμε με ήττα. Υπάρχουν πολλά για να διορθώσουμε, όπως το να παίζουμε περισσότερο και να μη σταματάει το παιχνίδι. Για το καλό του ποδοσφαίρου...».

την πορεία στα εγχώρια, το Europa League και τον συνδυασμό των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Σήμερα δεχθήκαμε το γκολ από μια έλλειψη συγκέντρωσης. Μετά “συγχωρήσαμε” τον αντίπαλο σε ευκαιρίες που έπρεπε να σκοράρουμε. Όλοι ήμασταν ψηλά στη συνέχεια και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε σε αντεπιθέσεις να σκοράρει. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις, δεν θα πρέπει να δεχόμαστε γκολ όπως αυτό που δεχθήκαμε από τον Παναθηναϊκό».

το γκολ του Παναθηναϊκού: «Θα σας πω μια λεπτομέρεια που δεν έπιασαν οι κάμερες. Στο γκολ, υπάρχει σφύριγμα, οι παίκτες μου σταματούν, αυτοί του Παναθηναϊκού συνεχίζουν και δεχόμαστε το γκολ. Δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ο ρέφερι έχει σταματήσει το ματς λόγω των μαρκαρισμάτων στην περιοχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα