Η... ακτινογραφία των «πρασίνων»

Gazzetta team
Η... ακτινογραφία των «πρασίνων»

bet365

Καλή εμφάνιση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, με το γκολ του Λιβάια στις καθυστερήσεις όμως να τα αλλάζει όλα.

Βλαχοδήμος: Δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει, την πρώτη έκανε λάθος και ο Λιβάια ανενόχλητος αστόχησε και την δεύτερη δέχτηκε το γκολ. Ό,τι και αν έκανε στο υπόλοιπο ματς, αυτά τα δύο λάθη ήταν σημαντικά.

Χουλτ: Μία φορά χρειάστηκε να διώξει την μπάλα στην μακρινή μπαλιά του Αϊντάρεβιτς αλλά δεν το έκανε με συνέπεια για τον Παναθηναϊκό να σκοράρει ο Λιβάια. Αρνητικό το πρόσημο για τον Σουηδό από την στιγμή που το λάθος του αυτό στοίχισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μολέντο: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και μαζί μεγάλος άτυχος του ντέρμπι. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με κοντινή κεφαλιά, αλλά στο 29' αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Όσο πρόλαβε να παίξει πάντως εκτός από το γκολ, δεν νικήθηκε ούτε μία φορά από τους αντιπάλους του, αλλά όπως αναφέραμε στάθηκε άτυχος.

Κολοβέτσιος: Και σε αυτόν ισχύει ό,τι και στον Χουλτ, όσο καλός να ήταν, που ήταν από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ισοφαρίστηκε στο τέλος όλα δεν μπορείς να τον πεις θετικό, ειδικά όταν η φάση του 1-1 έγινε στο κέντρο της άμυνας.

Κουλιμπαλί: Αμυντικά δεν τα πήγε άσχημα, αλλά επιθετικά σίγουρα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα, να ανέβει ψηλά και να απειλήσει κάτι που άλλωστε κάνει σε όλα τα ματς.

Κουρμπέλης: Και σήμερα έκανε πολλά χιλιόμετρα, έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες σε μια θετική εμφάνιση. Δεν ήταν ο απόλυτος άρχοντας του κέντρου όπως με Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα συνέχισε τις θετικές του εμφανίσεις.

Σιλά: Σε δύναμη είναι ανίκητος, αλλά το ό,τι θα μπορούσε να δώσει περισσότερα στην ανάπτυξη είναι αλήθεια. Ανασταλτικά πάντως δεν έχασε μάχη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο έδειξε σημάδια κούρασης.

Χίλιεμαρκ: Ο δεύτερος άτυχος του Παναθηναϊκού. Όσο ο Σουηδός έπαιζε, βοηθήσε το... τριφύλλι με την ποιότητά του. Όταν αποχώρησε λόγω τραυματισμού οι «πράσινοι» σταμάτησαν να απειλούν και έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους τους να ανέβουν ψηλά και να ισοφαρίσουν στο τέλος.

Λουντ: Ξεκίνησε καλά, δίνοντας βάρος κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα, όμως είχε πολλά νεκρά σημεία που εξαφανιζόταν, κάτι που σε ένα ντέρμπι κάνει την διαφορά.

Βιγιαφάνιες: Μπορεί κόντρα στον Ολυμπιακό να πέτυχε το νικητήριο γκολ, όμως σήμερα ο Αργεντίνος ήταν καλύτερος. Μάρκαρε συνεχώς, έτρεχε ασταμάτητα, είχε ένταση ως το τέλος και έδειξε πως τελικά τα ντέρμπι του πάνε.

Μολίνς: Όσο καλά και να πήγε, όταν δύο φορές βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη και αστόχησε, ήταν αρνητικός. Όταν ο επιθετικός δεν σου κάνει γκολ τέτοιες φάσεις και μάλιστα δύο φορές, τι να πεις...

Κουτρουμπής: Όταν μπήκε στη θέση του Μολέντο υπήρξε μια ανησυχία στην εξέδρα. Απέφυγε το μεγάλο λάθος, έπαιξε με πολύ πάθος που θα μπορούσε να τους στοιχίσει κάποια κάρτα, αλλά συνολικά μόνο αρνητική δεν την λες την παρουσία του Κουτρουμπή.

Άλτμαν: Πήρε την θέση του πολύ καλού έως εκείνη την στιγμή Χίλιεμαρκ και σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε όπως ο Σουηδός. Δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά και δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.

Ρέις: Όσο έπαιξε δεν μπορεί να κριθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα