Είδε την επτάρα των Παίδων του Ολυμπιακού με Καρεμπέ ο Λεμονής

Δημήτρης Τομαράς
Είδε την επτάρα των Παίδων του Ολυμπιακού με Καρεμπέ ο Λεμονής

bet365

Οι Παίδες του Ολυμπιακού υπό το βλέμμα των Λεμονή και Καρεμπέ διέλυσαν με σκορ 7-0 την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης σε ματς για την Super League Κ-15 στον Ρέντη.
Σε ματς της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη στον Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-0 του Αστέρα Τρίπολης και είναι πλέον μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Η πειραϊκή ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έχοντας πετύχει 5 γκολ, έχοντας χάσει πέναλτι ενώ είχε και δοκάρι! Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μόλις στο 3’ με τον Σταμούλη ενώ στο 5’ ο Αντωνάκης είχε τετ-α-τετ αλλά ο Γραμματικάκης με εντυπωσιακή επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στο 7’ ο Σταμούλης ανοίγει το σκορ και στο 16’ ο Συρμής με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα του Ολυμπιακού. Στο 18’ φτάνει η σειρά του Σπυριδάκη να χριστεί σκόρερ (με κεφαλιά) ενώ στο 20’ ο Σταμούλης δίνει ασίστ στον Συρμή και ο τελευταίος με πλασέ σε κενή εστία «γράφει» το 4-0. Στο 30’ ο Κίτσος κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί ο Συρμής στέλνοντας την μπάλα άουτ ενώ στο 36’ ο Σταμούλης περνάει και τον τερματοφύλακα και κάνει το 5-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αλλά πέτυχε άλλα δυο γκολ. Στο 70’ ο Λιοφάγος εκτελεί κόρνερ και ο Κατσόγιαννης με σουτ κάνει το 6-0 ενώ στο 76’ πάλι από κόρνερ του Λιοφάγου ο Κατσογιάννης βρίσκει… δίχτυα με κεφαλιά και διαμορφώνει το τελικό 7-0. Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής και ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα