Ξανά ευρωπαϊκά «μάτια» για Παπέ Σισέ και Κούτρη

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά ευρωπαϊκά «μάτια» για Παπέ Σισέ και Κούτρη

bet365

Οι Γιουβέντους, Αταλάντα και Λεχ Πόζναν καθώς και σύλλογοι από Πορτογαλία, Γερμανία ήταν στο Ολυμπιακός - Λεβαδειακός. Πλην της Γιουβέντους οι άλλοι τσέκαραν παίκτες, όπως τους Σισέ και Κούτρη.
Εκπρόσωποι των Γιουβέντους, Αταλάντα, Λεχ Πόζναν αλλά και ομάδων από Γερμανία και Πορτογαλία ήταν στο Καραϊσκάκη και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.
Η πλευρά της Γιουβέντους τσέκαρε τους «ερυθρόλευκους», καθώς θα κοντραριστούν μαζί τους την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο Φάληρο. Οι άλλες ομάδες ήρθαν για να δουν παίκτες, έχοντας κατά νου μεταξύ άλλων τους Σισέ και Κούτρη. Και ο Σισέ και ο Κούτρης βέβαια είναι παίκτες που παρακολουθούνται καιρό τώρα από ευρωπαϊκές ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα