To... κάστρο του Ουζουνίδη!

Gazzetta team
To... κάστρο του Ουζουνίδη!

bet365

Ντέρμπι στη Λεωφόρο με σούπερ παράδοση για τον Παναθηναϊκό! Η ΑΕΚ θέλει να τη σπάσει, αλλά το.... οχυρό του Ουζουνίδη είναι ισχυρό. Θα τα καταφέρει η Ενωση ή θα συνεχιστεί το σερί των πρασίνων;

Ενα μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός vs ΑΕΚ και ο νικητής παίρνει και ψυχολογία!!! Η Ενωση θα παρουσιαστεί με τον αέρα της κορυφής, ενώ οι πράσινοι θα την υποδεχθούν με σύμμαχο τη δύναμη της έδρας! Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει φροντίσει να κάνει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο... ανίκητο. Για τα εκτός είναι μια... άλλη ιστορία! Την... κερκόπορτα του «κάστρου» της Λεωφόρου αναζητά η Ενωση για να σπάσει το εντυπωσιακό σερί του τριφυλλιού!

Από τη στιγμή που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης - τον Δεκέμβριο του 2016 -, η ομάδα του δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ σε συνολικά επτά ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον στον αγωνιστικό χώρο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σαμπντόρια – Γιουβέντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Γιατί στις 17 Μαΐου 2017 και με τα όσα ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς με 0-3 στα χαρτιά. Εντός γηπέδου, οι Πράσινοι με τον Ουζουνίδη στον πάγκο έχουν στα ντέρμπι της Λεωφόρου πέντε νίκες, μία ισοπαλία ήταν μπροστά με 1-0 μέχρι το 54' κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ έχουν συνολικά τέρματα 7-0.

Ο Παναθηναϊκός με τον Ουζουνίδη σε 22 αναμετρήσεις στη Λεωφόρο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι αήττητος κι έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ, από τον Γιακουμάκη (2-1 τον Πλατανιά στις 19/01/2017) και από τον Περόνε (2-1 την ΑΕΛ στις 16/10).

H παράδοση είναι... πράσινη στο ντέρμπι, όπως και ο Νοέμβρης τους! Για 10η φορά ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ τον συγκεκριμένο μήνα. Το «τριφύλλι» κέρδισε τις 6 από τις 9 προηγούμενες και το μοναδικό διπλό της Ενωσης σημειώθηκε το 1982. Μάλιστα η αποψινή θα είναι η 2η φορά που οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τους «κιτρινόμαυρους» στις 19 του μηνός. Κάτι αντίστοιχο συνέβη το 1961, όταν κέρδισαν με 4-1.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να κερδίσουν στη Λεωφόρο από τον Φλεβάρη του 2005 (3-1 για το Κύπελλο). Εκτοτε σε 7 επισκέψεις τους μετρούν 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Για το πρωτάθλημα το τελευταίο διπλό της Ενωσης στο «Απόστολος Νικολαϊδης» ήταν στις 7 Μαΐου του 2001. Τι θα γίνει στο 162ο ντέρμπι τους;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα