Εκτός ο Οφόε, επιστρέφει ο Σεμπά με Λεβαδειακό

Εκτός ο Οφόε, επιστρέφει ο Σεμπά με Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Εκτός ο Οφόε, επιστρέφει ο Σεμπά με Λεβαδειακό

bet365

Οι Γιάγκος Βούκοβιτς και Οτζίτζα Οφόε έμειναν εκτός αποστολής, για διαφορετικούς λόγους, από τον Τάκη Λεμονή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Επιστρέφει ο Σεμπά.

Γνωστά και απρόοπτα είχε να αντιμετωπίσει ο Τάκης Λεμονής, στη σύνθεση της αποστολής που θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» (18/11, 19.30), για την 11η αγωνιστική της Superleague Σουρωτής.

Εκτός ο Γιάγκος Βούκοβιτς, λόγω υποχρεώσεων την Εθνική της χώρας του και το ταξίδι που είχε. Σε άλλα προβλήματα, ο Οτζίτζα Οφόε δεν συμπεριλήφθηκε, λόγω τραυματισμού, όπως και ο Εμάνουελ Εμενίκε και ο Χρβόγε Μίλιτς. Εξάλλου, ο Αλέξις Ρομαό θα εκτίσει ποινή τιμωρίας και δεν θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους». Off και ο Μπεν καθώς δεν κρίθηκε από τον Τάκη Λεμονή στο επίπεδο που πρέπει για να παίξει με Λεβαδειακό. Εκτός και ο Ανδρούτσος αλλά και ο Νικολάου.

Στις δοκιμές που έκανε ο Έλληνας τεχνικός ενόψει του αγώνα με τους Βοιωτούς, συμπεριέλαβε τον Ζιλέ και τον Καρσελά στους βασικούς, ενώ πλέον υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Σεμπά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην αποστολή των «ερυθρόλευκων». Παρών και ο Πάρντο στην αποστολή παρότι είχε και αυτός πολύωρο ταξίδι και ματς στην Ασία. Πιθανό σχήμα: Προτο, Ομάρ, Μποτια, Σισέ, Κουτρης, Ταχτσίδης, Ζιλε, Φορτούνης, Σεμπά, Καρσελα και Ανσαριφαρντ. Υποψήφιοι για 11αδα και οι Ενγκελς, Μάριν, Πάρντο και Μάρτινς.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή:

Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Προτό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα