Αθλητές από όλα τα «ερυθρόλευκα» τμήματα στο event για τον Παρίσση (pic)

Αθλητές από όλα τα «ερυθρόλευκα» τμήματα στο event για τον Παρίσση (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Αθλητές από όλα τα «ερυθρόλευκα» τμήματα στο event για τον Παρίσση (pic)

bet365

Στο πάρτι «αγάπης» στο «Balux Prive» το Σάββατο που θα γίνουν για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον αγώνα που συνεχίζει να δίνει ο Βαγγέλης Παρίσσης θα βρεθούν και αθλητές από όλα τα τμήματα.
Όπως έχουμε αναφέρει ξανά το Σάββατο (18/11) θα πραγματοποιηθεί πάρτι «αγάπης» στο «Balux Prive» και τα έσοδα θα δοθούν στον Βαγγέλη Παρίσση, τον φίλαθλο του Ολυμπιακού, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια δίνει τον δικό του αγώνα. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και μάλιστα στο «πάρτι» θα είναι ο BO, η Γεωργία Βρανά και ο DJ Vox. Τα χρήματα θα δοθούν στον Βαγγέλη, ο οποίος τα χρειάζεται για το ταξίδι του σε κλινική του Λονδίνου, καθώς και για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη στην... μάχη που δίνει εδώ και χρόνια για το πρόβλημα υγείας που έχει. Μάλιστα είναι εξαιρετικά σημαντικό να τονιστεί πως στο event που θα γίνει θα παραστούν αθλητές από όλα τα ερυθρόλευκα τμήματα.
Επίσης, ο κόσμος που μπορεί και θέλει να βοηθήσει, μπορεί να τοποθετεί χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του στην Τράπεζα Πειραιώς στο όνομα του λογαριασμού Παπαδοπούλου Παρίσση Θέκλα του Σοφοκλή με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού: 51-44-072821-807. IBAN GR75 0172 1440 0051 4407 28 21 807 BIC PIRBGRAA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα