Προτό: «Μας είπε ο πρόεδρος πως δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται»

Προτό: «Μας είπε ο πρόεδρος πως δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται»

Gazzetta team
Προτό: «Μας είπε ο πρόεδρος πως δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται»

bet365

Ο Βέλγος τερματοφύλακας αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους μίλησε στ' αποδυτήρια. «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα».

Στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην «Avenir» μίλησε ο Σίλβιο Προτό ο οποίος αναφέρθηκε και στα τελευταία θέματα που προέκυψαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βέλγος γκολκίπερ μάλιστα αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στ' αποδυτήρια και μίλησε ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές για να τους εξηγήσει την κατάσταση!

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ήρθε στα αποδυτήρια να μας εξηγήσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ντρέπεται και τον εμπιστεύομαι απόλυτα», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που έφυγε από την Οστάνδη (σ.σ. αυτός ήταν και ο τίτλος του κειμένου) λέγοντας ότι:

«Δεν γ@μησ@ την Οστάνδη. Αλλά είχα πάει στην ομάδα ως ελεύθερος και δεν το έβρισκα σωστό να πληρώσει ο Ολυμπιακός 1,5 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή μου. Ευτυχώς, στο τέλος η λογική επικράτησε. Αλλά κάνουν το ίδιο πράγμα τώρα στον Φρανκ Μπεριέ και είναι κρίμα»

Ο 34χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Ιταλίας λέγοντας πως το ίνδαλμά του είναι ο Μπουφόν.
«Η απουσία της Ιταλίας από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν στην ουσία έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο της ομάδας τους τελευταίους μήνες. Αυτό που με σοκάρει είναι το τέλος της διεθνούς καριέρας του Μπουφόν. Υπήρξε το ίνδαλμα μου»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα