Χωρίς το 57% των γκολ του

Γιώργος Ντυμένος
Χωρίς το 57% των γκολ του

bet365

Ο Λεβαδειακός δεν θα... έχει στο Φάληρο τα 4 από τα 7 φετινά του τέρματα. Επιστρέφει ο Ζαραδούκας
Στο Φάληρο θα «δοκιμαστεί» ο Λεβαδειακός, ο οποίος είναι μία ομάδα που ποντάρει πολλά στην ανασταλτική της λειτουργία. Γενικότερα της λείπει το «εύκολο» γκολ και ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, οι Βοιωτοί δεν θα έχουν το 57% των φετινών τους τερμάτων, δηλαδή τους σκόρερ των 4 από τα 7 που έχουν πετύχει συνολικά. Ο Μπραντάο (2) είναι τραυματίας, ο Νιασέ (2) τιμωρημένος και από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, μόνο οι Γιακουμάκης (2) και Μητρόπουλος (1) έχουν σκοράρει στη σεζόν.
Ο Ανιγκό δεν θα έχει και τον Μεντί που αποβλήθηκε πριν τη διακοπή, όμως στην ομάδα ο Ζαραδούκας ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Ο 32χρονος μπακ φαίνεται πως έχει αποθεραπευτεί πλήρως και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα των «πράσινων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα