ΑΕΚ και Γκέντσογλου διαψεύδουν!

ΑΕΚ και Γκέντσογλου διαψεύδουν!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ και Γκέντσογλου διαψεύδουν!

bet365

Δημοσίευμα παρουσίασε ως δεδομένη την επιστροφή του Έλληνα μέσου της Χάιντουκ στην Ελλάδα και την ΑΕΚ κάτι που δεν ισχύει όπως ξεκαθαρίζουν ΑΕΚ και ποδοσφαιριστής

Κάτι ο τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον και εκείνος του Πέτρου Μάνταλου, κάτι η δεδομένη ανάγκη και η συζήτηση που ξεκίνησε για ενίσχυση της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή με έναν χαφ που θα μπορεί να καλύψει το κενό του διεθνούς Σουηδού, δεν ήθελε πολύ για να γίνει η... πατάτα! Ποια είναι αυτή; Να συνδέσουν το όνομα του Σάββα Γκέντσογλου με την Ένωση και να υποστηρίξουν ως δεδομένη την επιστροφή του σε αυτή...

Κάτι τέτοιο πάντως σα σενάριο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο. Αυτό τουλάχιστον ξεκαθαρίζεται από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Κοινώς το θέμα διαψεύστηκε από την ΑΕΚ αλλά και από την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή που εννοείται πως παραμένει στην Κροατία και την Χάιντουκ χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στην καριέρα του τον Γενάρη αφού δεδομένα το ψάχνει για να την... κάνει από το Σπλίτ!

Από την ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να πουν πολλά. Επίσημα υπογράμμιζαν ότι «δεν υπάρχει για την ΑΕΚ θέμα Γκέντσογλου» και δεν χρειάστηκε να σημειώσουν περισσότερα αφού είναι η αλήθεια. Όμως το ίδιο ξεκαθάρισε και η πλευρά του Έλληνα χαφ.

«Δεν έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ, δεν γνωρίζουμε γιατί γράφτηκαν όλα αυτά αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού ποτέ ο Σάββας δεν είπε ότι επιστρέφει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Συνεχίζει κανονικά και ευχαριστημένος στην Χάιντουκ που αποτελεί βασική επιλογή στις υποχρεώσεις της σε Κροατία και Ευρώπη. Δεν είχαμε κάποια επαφή με την ΑΕΚ πάντως», τονιζόταν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα