2 παίκτες, 4 ματς... 79.775 χιλιόμετρα

Γιώργος Ντυμένος
2 παίκτες, 4 ματς... 79.775 χιλιόμετρα

bet365

Οι Μεχία και Τζημόπουλος έκαναν τις τελευταίες ημέρες τα... ταξίδια του Γκιούλιβερ

bwin Παίξε νόμιμα στοίχημα με καθημερινές προσφορές*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η τελευταία διακοπή δεν ήταν σαν τις άλλες για τους Μεχία και Τζημόπουλο. Οι διεθνείς με την Ονδούρα και τη Νέα Ζηλανδία αντίστοιχα, δεν μετέβησαν απλά στις 2 χώρες ή έστω σε κάποιες κοντινές, ώστε να πάρουν μέρος σε αγώνες των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων. Αμφότερα συμμετείχαν στα πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου συγκρούστηκαν ομάδες από τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής με εκείνη της Ωκεανίας. Ο πρώτος έμεινε εκτός, καθώς τα ξημερώματα η Αυστραλία κέρδισε την Ονδούρα με 3-1 και σε συνάρτηση το 0-0 του πρώτου ματς, πήρε εκείνη το «εισιτήριο» της πρόκρισης. Ο δεύτερος σε λίγες ώρες θα παίξει στο Περού, στη ρεβάνς του 0-0 που παραχώρησαν οι Νεοζηλανδοί πριν από μερικές ημέρες.

Γίνεται εύκολα κατανοητό πως και οι δύο θα επιστρέψουν καταπονημένοι από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκαν να κάνουν κοπιαστικές μετακινήσεις. Αθροιστικά και σε ευθεία γραμμή, σε διάστημα περίπου 10 ημερών ταξίδεψαν 79.775 χιλιόμετρα, δηλαδή κατά μέσο όρο περισσότερα από 7.500 κάθε μέρα.
Σε ευθεία γραμμή λοιπόν, ο στόπερ του ΠΑΣ έκανε την απόσταση Γιάννινα-Ουέλινγκτον (17.830 χλμ) όπου διεξήχθη η πρώτη αναμέτρηση με το Περού, βρίσκεται ήδη στη Λίμα για το δεύτερο παιχνίδι (10.603 χλμ) και μετά θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου (11.542 χλμ).
Ο μέσος της Ξάνθης από την πόλη της Θράκης βρέθηκε στο Σαν Πέδρο Σούλα όπου η Ονδούρα υποδέχθηκε την Αυστραλία (10.697 χλμ), ύστερα μετέβη στο Σίδνεϊ για το δεύτερο ματς (13.799 χλμ) και πλέον από την Αυστραλία είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα (15.304 χλμ).
Ετσι το κοντέρ του Τζημόπουλου έγραψε 39.975 χιλιόμετρα και εκείνο του Μεχία 39.800.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα