Έρευνα για την αργοπορία της έκδοσης του βουλεύματος για το ποδόσφαιρο

Gazzetta team
Έρευνα για την αργοπορία της έκδοσης του βουλεύματος για το ποδόσφαιρο

bet365

Ποινική και πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε σε βάρος του προέδρου και των δυο μελών του Συμβουλίου Εφετών (Σταμαδιάνου, Κανελλοπούλου και Ρουσέα) που έβγαλαν το βούλευμα για την υπόθεση διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.
Ο λόγος είναι η καθυστέρηση στην έκδοση του βουλεύματος για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς το αρμόδιο συμβούλιο αποφάνθηκε 14 μήνες μετά την εισαγγελική πρόταση. Οι δυο έρευνες θα διαπιστώσουν αν υπάρχουν ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες. Η πειθαρχική έρευνα ξεκίνησε μετά από εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και διενεργείται από την αρμόδια αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Χρυσούλα Παρασκευά. Ήδη οι ελεγχόμενοι δικαστικοί λειτουργοί έχουν κληθεί και έχουν δώσει εξηγήσεις. Για την ποινική έρευνα έδωσε εντολή η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα