Οι – άτυχες – «ερυθρόλευκες» «πρώτες»

Γιώργος Ντυμένος
Οι – άτυχες – «ερυθρόλευκες» «πρώτες»

bet365

Ο Ρόκα θα γίνει ο 10ος τεχνικός του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία και μόνο 2 προκάτοχοί του κέρδισαν την παρθενική φορά που κοουτσάρισαν την ομάδα
Στον πάγκο του Πλατανιά θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Εμάνουελ Ρόκα κόντρα στον Αστέρα και ο 41χρονος, θα είναι ο 10ος τεχνικός που θα κοουτσάρει τους «ερυθρόλευκους» στη μεγάλη κατηγορία. Τόσο «μόνιμος», όσο και «υπηρεσιακός». Είθισται να λένε πως κάθε αλλαγή προπονητή λειτουργεί ευεργετικά στις ομάδες, αλλά στην περίπτωση των Κρητικών δεν αποτυπώνεται κάτι ανάλογο. Από τους 9 προκατόχους του μόνο 2 κέρδισαν στο ντεμπούτο τους στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Νίκος Αναστόπουλος στις 9 Νοεμβρίου του 2013 και ο Αγγελος Αναστασιάδης στις 25 του ίδιου μήνα, αλλά το 2012. Στο πρώτο πέρασμά του από την Κρήτη.
ΤΑ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣΑΝΤΙΠΑΛΟΣΣΚΟΡ
Νίκος ΜαναρώληςΟλυμπιακός*1-5
Γιώργος ΠαράσχοςΠΑΣ Γιάννινα*0-1
Γιάννης ΘωμαϊδηςΠανιώνιος*0-0
Γιάννης ΧριστόπουλοςΑτρόμητος*0-1
Αγγελος ΑναστασιάδηςΟλυμπιακός*2-4
Νίκος ΑναστόπουλοςΑπόλλων Σμ.2-0
Μαρίνος ΟυζουνίδηςΒέροια2-2
Αγγελος ΑναστασιάδηςΠαναθηναϊκός2-1
Γιάννης ΧατζηνικολάουΠΑΣ Γιάννινα*0-0

Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα