Επεισόδιο Βράνιες - Χιμένεθ που τελειώνει τη Δευτέρα

Επεισόδιο Βράνιες - Χιμένεθ που τελειώνει τη Δευτέρα

Gazzetta team
Επεισόδιο Βράνιες - Χιμένεθ που τελειώνει τη Δευτέρα

bet365

Έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον Μανόλο Χιμένεθ και τον Όγκνιεν Βράνιες σημειώθηκε στο φιλικό της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσι. Μετάνιωσε ο ποδοσφαιριστής και απολογείται τη Δευτέρα...

Σε φιλικό παιχνίδι στα Σπάτα απέναντι στην Τσουκαρίτσι, ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον Βόσνιο στόπερ, ο οποίος, μόλις έγινε αλλαγή, εκνευρίστηκε και το έδειξε ξεκάθαρα στον προπονητή του.

Παλμέιρας – Φλαμένγκο με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο, αποχώρησε πριν από το φινάλε του αγώνα και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του, άκουγε συνεχώς από τον κόουτς πως δεν έτρεχε και δεν προσπαθούσε όσο οι υπόλοιποι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «zurnal.rs», ο Βράνιες περίμενε τον Χιμένεθ στ' αποδυτήρια κι εκεί οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τους ψυχραιμότερους να φροντίζουν ώστε το επεισόδιο να μην πάρει διαστάσεις...

Παρ' όλα αυτά, έπειτα από λίγο κι αφού του έκαναν παρατηρήσεις και οι Λυμπερόπουλος και Μπάγεβιτς, ο διεθνής άσος έδειξε μετανιωμένος και από Δευτέρα θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους με τη συγγνώμη του προς τον προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα