Χαρούμενος μπαμπάς ο Τζούρτζεβιτς και ευχές ο Ολυμπιακός

Χαρούμενος μπαμπάς ο Τζούρτζεβιτς και ευχές ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Χαρούμενος μπαμπάς ο Τζούρτζεβιτς και ευχές ο Ολυμπιακός

bet365

Στιγμές μεγάλης χαράς για τον Τζούρτζεβιτς που έγινε πατέρας ενός κοριτσιού που θα πάρει το όνομα Άντρεα. Ευχές και από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Η Μιλιάνα Τζούρτζεβιτς έφερε αργά το βράδυ της Παρασκευής στον κόσμο την μικρή Άντρεα δίνοντας μεγάλη χαρά στον άσο του Ολυμπιακού. Τόσο ο Ούρος Τζούρζεβιτς όσο και η Μιλιάνα ανέβασαν μηνύματα στα social media για να μοιραστούν αυτήν τους την χαρά με τους φίλους, τους συγγενείς τους αλλά και όσους τους ακολουθούν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από μέρους της ευχήθηκε μέσω Instagram στο ζευγάρι για το μωρό τους και ενώ αρκετοί συμπαίκτες του Τζούρτζεβιτς στον σύλλογο έσπευσαν να του ευχηθούν τα καλύτερα. Σημειωτέον πως επί των ημερών του στον Ολυμπιακό και ο Εμενίκε είδε την σύντροφό του να φέρνει στον κόσμο τον καρπό της αγάπης τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα