Επίκεινται αποχωρήσεις τον Γενάρη στον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Επίκεινται αποχωρήσεις τον Γενάρη στον Πλατανιά

bet365

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που βρίσκονται σε... κίνδυνο στον Πλατανιά από τις φετινές προσθήκες διότι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Ικανοποίηση για Πλιάτσικα και Ενσικουλού.
Περιπτώσεις παικτών όπως οι Κρος και Μπούντνικ ή ακόμα και ο Γκρζέλτσακ είναι σε... κίνδυνο αποχώρησης από την ομάδα τον Γενάρη λόγω των πεπραγμένων τους που δεν είναι τα ανάλογα. Το συμβόλαιο του Ομπερχάουζερ ως πρόθεση υπάρχει να λυθεί διότι έχει αυτό το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον κρατάει εκτός.
Από εκεί και πέρα στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την προσπάθεια και την προσφορά των Πλιάτσικα και Ενσικουλού. Εφόσον έκλεινε και τυπικά ο κόουτς Αναστασιάδης θα έβλεπε σε πρώτη φάση ξανά όλο το ρόστερ. Τώρα όμως που δεν έγινε αυτό θα πρέπει να δει το θέμα ο κόουτς που θα κλείσει και τυπικά. Σίγουρα όμως τον Γενάρη θα πρέπει να περιμένουμε για τον Πλατανιά και αποχωρήσεις και... αφίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα