Μέχρι 500.000 η Σταντάρ, δεν «ψήνεται» για Λιέγη ο Λουντ

Μέχρι 500.000 η Σταντάρ, δεν «ψήνεται» για Λιέγη ο Λουντ

Νίκος Αθανασίου
Μέχρι 500.000 η Σταντάρ, δεν «ψήνεται» για Λιέγη ο Λουντ

bet365

Προτεραιότητα του Ρόμπιν Λουντ είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία την ώρα που το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης είναι δεδομένο. Όμως η πρόταση από το Βέλγιο δύσκολα ξεπερνά τις 500.000 ευρώ και δεν τον... καλύπτει.

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μοιάζει δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό μετά και τον Ιανουάριο, καθώς δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη «ψάχνεται» για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Φινλανδός μέσος βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Σταντάρ Λιέγης, η οποία μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Όπως είναι λογικό οι Βέλγοι δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν πάνω από 500.000 ευρώ στο «τριφύλλι» για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε έξι μήνες και μάλιστα από μία ομάδα που «καίγεται» για ρευστό. Πάντως, ο παίκτης δεν «ψήνεται» με την προοπτική του Βελγίου και εξετάζει πιο ζεστά τις κρούσεις που έχει ο μάνατζέρ του από συλλόγους της Τσάμπιονσιπ.

Παράλληλα, η πλευρά του παίκτη δέχθηκε κρούση και από την Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος είχε προσπαθήσει και το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Σκανδιναβό Μέσο.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμη και εκείνο που θέλει τον παίκτη να παραμένει μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό από επιλογή, ώστε να αναζητήσει με περισσότερες πιθανότητες ένα καλύτερο συμβόλαιο το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα