Στην Ισπανία ο Πίτι, που έγινε μπαμπάς

Δημήτρης Ρούσσος
Στην Ισπανία ο Πίτι, που έγινε μπαμπάς

bet365

Αποθεραπεία για όσους έπαιξαν κόντρα στον Λεβαδειακό και προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε το πρόγραμμα της Λαμίας την Τρίτη, με τον Πίτι να είναι ο μοναδικός απών, αλλά για ευχάριστο λόγο, αφού έγινε πατέρας!

Η Τρίτη βρήκε τη Λαμία να αφήνει πίσω της την ισοπαλία στη Λιβαδειά απέναντι στο Λεβαδειακό, σε ένα ακόμα παιχνίδι από το οποίο οι Φθιωτοί κατόρθωσαν να αποσπάσουν βαθμολογικό όφελος.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Βοιωτούς έκαναν αποθεραπεία το πρωί, ενώ όσοι δεν έπαιξαν προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί έτσι ως την Κυριακή, όταν και οι παίκτες θα πάρουν ρεπό, μιας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής της Superleague Σουρωτή για τα μπαράζ των προκριματικών των Εθνικών Ομάδων.

Εξάλλου, στο ΔΑΚ την Τρίτη δεν έδωσε το «παρών» ο Πίτι. Η απουσία του όμως ουδόλως πονοκεφαλιάζει τον Μπάμπη Τεννέ, αφού ο Ισπανός ταξίδεψε στην πατρίδα του για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, που έφερε στον κόσμο το παιδί τους! Με αφορμή μάλιστα τη διακοπή, ο 36χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην Ισπανία μέχρι την Παρασκευή, όταν και αναμένεται να επιστρέψει στη Λαμία.

Κατά τ' άλλα, το απουσιολόγιο του Έλληνα προπονητή είναι άδειο, χωρίς προβλήματα τραυματισμών και απρόοπτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα