Διάταση στον δικέφαλο ο Σιόντης

Νίκος Μαρούδας
Διάταση στον δικέφαλο ο Σιόντης

bet365

Με μια διάταση στον δικέφαλο... γλίτωσε ο Στέφανος Σιόντης, που έφυγε τραυματίας από το παιχνίδι της Κέρκυρας με την ΑΕΛ την Κυριακή.

Η Κέρκυρα έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ, όμως όλοι... πάγωσαν όταν είδαν τον Στέφανο Σιόντη να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Ο Έλληνας χαφ, είναι από τις πιο σημαντικές μονάδες των «Φαιάκων» κι όπως είναι λογικό την στιγμή του τραυματισμού του υπήρξε έντονη ανησυχία για την κατάστασή του.

Τελικά οι εξετάσεις που έκανε την Τρίτη, έδειξαν πως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σιόντης, έχει σύμμαχο και την διακοπή, καθώς αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να είναι και πάλι στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χάσει το παιχνίδι με την Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα