Ουζουνίδης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν φτάνει η προσπάθεια»

Ουζουνίδης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν φτάνει η προσπάθεια»

Νίκος Αθανασίου
Ουζουνίδης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν φτάνει η προσπάθεια»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην κακή μέρα κάποιων ποδοσφαιριστών και στους τραυματισμούς που του άλλαξαν τα σχέδια λόγω των αναγκαστικών αλλαγών.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Το πάλεψε πολύ, όπως και εμείς. Έκαναν γκολ την ευκαιρία τους, αλλά εμείς όχι. Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, που έδειχνε να πηγαίνει στην ισοπαλία. Το πρόβλημα είναι πως άλλη μία φορά εκτός έδρας δεχτήκαμε γκολ. Κάτι θα γίνει και θα το φάμε. Εμείς δυσκολευτήκαμε να έχουμε καλές επιλογές στην αντίπαλη περιοχή. Κάναμε κακές επιλογές και δεν ολοκληρώσαμε σωστά τις φάσεις. Υπήρχε διάθεση, θέληση και μαχητικότητα, αλλά δυστυχώς είχαμε παίκτες σε κακή μέρα όταν είχαμε τη μπάλα.

Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ στους αγώνες της SERIE A με live στοίχημα από το κινητό (21+)

Είχαμε τις αναγκαστικές αλλαγές με τους Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες και δεν μπόρεσα να αλλάξω κάποιους που δεν βοήθησαν, ως προς το παιχνίδι τους. Είναι μία δύσκολη μέρα για μας, γιατί θέλαμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ελπίζω με τη διακοπή να γυρίσουν κάποιοι παίκτες, αλλά χάνουμε άλλους και γυρνάμε από την αρχή. Θα συνεχίσουμε, θα προσπαθούμε και ελπίζω να γυρίσει η μπάλα και να είναι με το μέρος μας».

- Αυτά που λέγατε στο Κορωπί, τα είδατε να γίνονται σήμερα;

«Προσπάθεια έγινε, αλλά δεν φτάνει. Είμαστε Παναθηναϊκός. Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι όταν έχουμε τη μπάλα. Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς, άλλους παίκτες θα άλλαζα. Δεν φτάνει μόνο η διάθεση, εκτός έδρας θέλουμε και άλλα πράγματα. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε, τι λείπει, αλλά δυστυχώς δεν τα έχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα