Πλατανιάς για Παράσχο: «Κόουτς σε ευχαριστούμε» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς για Παράσχο: «Κόουτς σε ευχαριστούμε» (vid)

bet365

Ο Πλατανιάς με μία ευχαριστήρια ανακοίνωσή του και ένα βίντεο αποχαιρετά τον προπονητή Γιώργο Παράσχο μετά και το τέλος της συνεργασίας τους.
Αναλυτικά το σχετικό κείμενο του Πλατανιά για τον Παράσχο:
Λένε ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Επειτα από περίπου τρία χρόνια, ο κύκλος στην συνεργασία της ομάδας μας με τον Γιώργο Παράσχο έκλεισε. Ομως, σε αντίθεση με πολλούς άλλους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Πλατανιά, ο κ. Παράσχος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Ομορφο ποδόσφαιρο, καλύτερη θέση στην Super League στην ιστορία του Πλατανιά, γενική αναγνώριση από την πλειοψηφία των αντιπάλων, όχι μόνο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το ήθος του.
Αυτό το μαγικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε χάρη στον καλύτερο προπονητή που πέρασε από την ομάδα μας, για αυτό δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, καθώς στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ. Ο κ. Παράσχος ανέλαβε τον Πλατανιά στις 15 Μαρτίου του 2015 και έκατσε στον πάγκο σε συνολικά 90 παιχνίδια, με απολογισμό 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες. Ο Γιώργος Παράσχος ήρθε στον Πλατανιά ξένος και έφυγε φίλος… Τον ευχαριστούμε για όλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα