Σπουδαία αναμέτρηση για τους βετεράνους του Ολυμπιακού

Σπουδαία αναμέτρηση για τους βετεράνους του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Σπουδαία αναμέτρηση για τους βετεράνους του Ολυμπιακού

bet365

Άλλον έναν σημαντικό αγώνα θα δώσουν οι Βετεράνοι της ομάδας του Ολυμπιακού, στην Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη.
Μία σημαντική αναμέτρηση κοινωνικού χαρακτήρα, θα δώσουν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου (15:00) οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, καθώς για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Ευελπίδων, στην Σχολή στη Βάρη. Ο αγώνας αυτός θα είναι ο υπ' αριθμόν 652 των παλαιμάχων άσων του Ολυμπιακού και θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα όπως συνηθίζεται πάντα σε όλα τα παιχνίδια των Βετεράνων της ομάδας. Επίσης, το ματς -το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο της Σχολής Ευελπίδων- θα παρακολουθήσουν ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του στρατού.
Η μπάντα της Σχολής Ευελπίδων θα συνοδέψει υπό τους ήχους της, την σπουδαία αυτή αναμέτρηση, την οποία θα παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 Ευέλπιδες. Για την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού, θα δώσουν το «παρών» και θα αγωνιστούν φυσικά, τα μεγαλύτερα ονόματα της θρυλικής ιστορίας του Συλλόγου. Η αποστολή θα αναχωρήσει από το «Γ. Καραϊσκάκης» την Δευτέρα (6/11) στη 13:00, με το πούλμαν της πρώτης ομάδας το οποίο διαθέτει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, για τις μετακινήσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα