Δύσκολα για Παναθηναϊκό ο Ισνάλντο

Δύσκολα για Παναθηναϊκό ο Ισνάλντο

bet365

Ο Ισνάλντο ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από το διάστρεμμα, που του στέρησε την παρουσία του στην Τούμπα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες στο να βρεθεί στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό (4/11, 19:30).

Λύων – Εβερτον με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φεκίρ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι πιθανότητες να βοηθήσει ο Ισνάλντο τον Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν είναι πολλές. Ο Αργεντινός ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που τον άφησε εκτός και κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και σήμερα.

Αυτή τη στιγμή, πάντως δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει, αλλά κι αυτό να συμβεί έχει χάσει προπονήσεις και δεν θα έχει τον επιθυμητό ρυθμό. Το θετικό βέβαια είναι ότι επιστρέφει ο Μουνάφο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όσον αφορά στο πώς θα παραταχθεί η ομάδα, η σκέψη για διατήρηση του 3-5-2 παραμένει. Εξάλλου, με αυτό το σύστημα έπαιξαν οι Αρκάδες κόντρα και στον Ολυμπιακό στο Φάληρο (για το Κύπελλο), αλλά και με τον «δικέφαλο του Βορρά».
Πάντως, το «Χ» με τους πρωταθλητές Ελλάδας αλλά κι η νίκη με την ΑΕκ ήρθαν με 4-2-3-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα