Γ. Σαββίδης: «Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την ΑΕΚ» (pics)

Gazzetta team
Γ. Σαββίδης: «Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την ΑΕΚ» (pics)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης στήριξε εκ νέου, μέσω instagram, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ αναφέρθηκε με σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στήριξε το Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος δεν έχει την ανάλογη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ρόμα - Τσέλσι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Σήμερα είδαμε πολύ πάθος. ΠΑΟΚ είσαι. Μπράβο! Κάποιοι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσατε να πείτε μια καλή κουβέντα για τον Ραζβάν. Αλλά, εντάξει. Είμαι σίγουρος ότι κρατάτε τα καλά λόγια για τον Μάιο», έγραψε αναφορικά με τη νίκη του «Δικεφάλου» επί του Αστέρα και τον Λουτσέσκου.

Λίγο αργότερα «ανέβασε» μια φωτογραφία της ομάδας και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του «ΠΑΟΚ σχολίασε ενόψει του ντέρμπι με την Ενωση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας: «Θα πάμε εκεί με μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε μόνο με τους τρεις βαθμούς, μπορούμε να το κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε».

we go there with big respect to AEK but we should come back with 3 points only , we can do it and we must do it @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @georgiss.s στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα