Λουντ: «Δύναμη, θέληση και κόσμος έδωσαν τη νίκη» (gTV)

Λουντ: «Δύναμη, θέληση και κόσμος έδωσαν τη νίκη» (gTV)

Κώστας Ζάλιαρης
Λουντ: «Δύναμη, θέληση και κόσμος έδωσαν τη νίκη» (gTV)

bet365

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr μετά το νικηφόρο ντέρμπι (1-0), ξεκαθαρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι στο γήπεδο, μαζί με τον κόσμο του, είναι ικανός για σπουδαία πράγματα...

Ο Φινλανδός χαφ, συμμετείχε στη φάση του γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν άφησε στον Μολίνς, έκανε την κίνηση από αριστερά και το γύρισμά του στο 56' κατέληξε στον Βιγιαφάνιες για να διαμορφωθεί το 1-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Μιλώντας λίγο μετά το παιχνίδι στην κάμερα του gTV, αναφέρθηκε στο... τρίπτυχο της επιτυχίας του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με τον αιώνιο αντίπαλο.

Εξέφρασε την εκτίμησή του για την δύναμη που δίνει ο κόσμος στον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ ξεκαθάρισε πως κόντρα στην πολύ διαφορετική κατάσταση των δύο ομάδων έξω από το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός εντός αυτού ήταν καλύτερος και με περίσσια θέληση για τη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα