Οι εκλεκτοί του Μανόλο για το διπλό!

Γιώργος Τσακίρης
Οι εκλεκτοί του Μανόλο για το διπλό!

bet365

Με 18 ποδοσφαιριστές και χωρίς τους Πατίτο, Τρίστασον, Αϊντάρεβιτς, Κονέ, Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδη η ΑΕΚ αύριο (29/10) στην Νέα Σμύρνη

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ από τον Μανόλο Χιμένεθ για το ματς της Νέας Σμύρνης με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης στα Σπάτα επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για το αυριανό ματς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οι 18 εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός άφησε εκτός τους Πατίτο, Τρίστασον, Αϊντάρεβιτς, Κονέ, Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδη. Αποφάσεις που δείχνουν πολλά και στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα στους τρεις πρώτους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να μην έχουν καταφέρει να πείσουν τον Χιμένεθ και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του για να τους υπολογίζει σε σημαντικά ματς.

Απ' την άλλη φαίνεται πως στο μυαλό του τεχνικού της Ένωσης υπάρχει πολύ το 3-5-2 αφού ακόμη και να μην έχει μείνει ικανοποιημένος από τους Πατίτο και Τρίστασον αν είχε προβάδισμα στο μυαλό του το 4-2-3-1 (ή 4-4-1-1 όπως προτιμάει κανείς) θα επεδίωκε να έχει έναν ακραίο στον πάγκο του όπως το είχε κάνει και στο ματς με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα