Λουτσέσκου: «Εγώ βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται»

Λουτσέσκου: «Εγώ βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Εγώ βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται»

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα και την εικόνα που έχει αποκομίσει ο ίδιος μετά τα τελευταία παιχνίδια, με Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πόντου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA στάθηκε περισσότερο στην εικόνα και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει για την ομάδα του ενόψει και της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πιο αναλυτικά ο 48χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:

Για την εικόνα της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Με λίγη παραπάνω τύχη και αυτοπεποίθηση αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Την Τετάρτη ακολούθησε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με την Καλαμαριά και είπα και πολλά μετά το παιχνίδι την Τετάρτη. Παρόλα αυτά είναι μία νίκη που μας δίνει απευθείας πρόκριση από το δεύτερο κιόλας παιχνίδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Είναι θέμα ποδοσφαίρου, να καταλάβουμε ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ για παράδειγμα ήρθε ισόπαλη με ομάδα β' κατηγορίας... Υπάρχει και μία έλλειψη κινήτρου από τις πιο μεγάλες ομάδες σε τέτοια ματς και οι μικρές ομάδες κάνουν ότι μπορούν για να έρθουν στο προσκήνιο, δεν λέμε ότι αυτή είναι η σωστή προσέγγιση αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που πρέπει να πούμε, αλλά εγώ βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται, είναι ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, είναι 2η με ένα βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο κι αυτό που έχει σημασία, είναι να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα.

Πρέπει να έχουμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μας, να έχουμε το σωστό πνεύμα και να πάρουμε τη νίκη. Κι έχοντας πριν τονίσει πως πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα το παιχνίδι, το λέω για να έχουμε σωστή ανάπτυξη και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες κι αυτό είναι κάτι που το κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για την κατάσταση της ομάδας και την πίεση που ασκείται:

«Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα βελτιώνεσαι κι εξελίσσεσαι. Είναι λάθος να πιστεύει ο κόσμος ότι είσαι στο 100%, η δυναμική της ομάδας μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Η χημεία και ο τρόπος που συμπεριφέρεται το γκρουπ αλλάζει είτε εντός, είτε κι εκτός του γηπέδου. Η θέληση μου, αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αλλά τώρα μιλάω για ένα διαφορετικό επίπεδο κατανόησης και χημείας, γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό, δεχθήκαμε ένα γκολ που μπορούμε να το εναποθέσουμε στην κακή μας τύχη και τελειώσαμε το ματς με δύο ευκαιρίες μία του Μάτος και μία του Βαρέλα. Το ποδόσφαιρο είναι θέμα τύχης, παραγόντων και στιγμών, τις οποίες στιγμές ακόμη δεν έχουμε βρει μπροστά μας».

Για το ματς με τον Αστέρα:

«Είναι δύσκολη ομάδα. Αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις πρέπει να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος μας λείπει πολύ από το γήπεδο μας και εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα