Ξεφωνητά και αιχμές μεταξύ Γ. Σαββίδη και Καρυπίδη (pics)

Gazzetta team
Ξεφωνητά και αιχμές μεταξύ Γ. Σαββίδη και Καρυπίδη (pics)

bet365

Από το πρωί έχει ξεσπάσει μια διαμάχη, μέσω των social media, ανάμεσα στο γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τενερίφη – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η αρχή έγινε από τον Γιώργο Σαββίδη, με αφορμή τους… ύμνους για το Λάζαρο Λάμπρου και την επίθεση στους δημοσιογράφους.

Ακολούθησε η απάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος ειρωνεύτηκε προσθέτοντας ένα «Μ» μπροστά από τη λέξη ΠΑΟΚ.

Ο γιος του μεγαλομετόχου του Δικέφαλου, χρησιμοποίησε επίσης τα social media και έγραψε στον παράγοντα του Άρη:

«Καλύτερα θα ήταν να έβαζες λίγα χρήματα στην ομάδα σου ή ακόμη καλύτερα θα ήταν να έβαζες χρήματα για να καλύψεις κάποια από τα χρέη σου…»

Για να έρθει και νέα απάντηση από την πλευρά του Καρυπίδη:

«Τουλάχιστον τα λεφτά είναι δικά μου. Καλύτερα να μην μιλάς γιατί εγώ εάν μιλήσω κάποιοι θα κρυφτούν Γιωργάκη! Να θυμάσαι πως σε αυτή τη ζωή συναντιόμαστε τουλάχιστον δυο φορές», ενώ όπως διέρρεε η πλευρά του:

«Δεν θα κάνω διάλογο με νεόπλουτα παιδάκια, θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα και όπως πρέπει για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα